Voedselbank Leusden krijgt sinterklaascadeautjes

Lions Leusden en Intertoys steunen Voedselbank weer met sinterklaascadeautjes

Ook dit jaar verzorgde de Lions Club Leusden in samenwerking met Intertoys een groot aantal presentjes voor de kinderen van ouders die op de Voedselbank zijn aangewezen. Voor Voedselbank krijgt sinterklaascadeautjesalweer het vijfde jaar op rij.

De Lions hebben destijds de Voedselbank Leusden gekozen als goed doel wat ze op allerlei manier willen ondersteunen. Met een jaarlijkse donatie, het verzamelen van DE-punten voor pakken koffie. En natuurlijk door het inpakken van veel presentjes, die met korting door Intertoys worden geleverd, en het schrijven van bijbehorende versjes. Dat gebeurt de laatste clubbijeenkomst vóór het sinterklaasfeest.

Dinsdag jongstleden was het weer zover. Na afloop werd de verzameling overhandigd aan Henk van de Wolde, voorzitter van het bestuur van de Stichting Voedselbank Leusden. Van de Wolde memoreerde in zijn dankwoord het gegeven dat de stichting vele jaren heeft kunnen rekenen op de steun van de Lions en Intertoys en dat dit door iedereen, als eerste natuurlijk de klanten van Voedselbank Leusden, zeer gewaardeerd wordt. Dit jaar konden maar liefst 45 kinderen blij gemaakt worden.

Lions voor de Voedselbank Leusden

De officiële overdracht van de cadeaus voor Voedselbank Leusden. Henk van de Wolde wordt geflankeerd door Annette Herbrink (l) en Jan de Boer (r).