Stichting Voedselbank Leusden is één van de grote winnaars Rabo ClubSupport 2021

Groot feest deze week bij Stichting Voedselbank Leusden. Dinsdag 2 november werd namelijk bekend dat zij op de derde plaats zijn geëindigd. Zij ontvingen die avond een cheque van € 1.601,01 uit handen van olympiër Tone Wieten.

De uitreiking van de cheques kon dit jaar weer fysiek. En daarom was een deel van de verenigingen en sportclubs uit de regio Amersfoort Eemland uitgenodigd bij de Baarnse Mixed Hockey Vereniging voor een feestelijke avond. Na een inspirerend programma met o.a. olympiër Tone Wieten (roeien) en een spreker van NOC*NSF, maakten alle deelnemers hun eigen envelop met cheque open met daarin een cheque waar een mooi bedrag op stond. Een bedrag naar rato van het aantal online verworven stemmen die zij afgelopen periode zelf verzameld hadden. Na afloop was er een borrel waar clubs met elkaar ervaringen uitwisselden.

Op de foto (van links naar rechts): Denise Notenboom (Rabobank), Vera Verburgt (Voedselbank Leusden), Petra Verhoeff (Openluchttheater ‘Cabrio’), Vincent van Middelaar (Stichting Dorpsfeest Hoogland), Tone Wieten (olympiër).