Pakjesboot van Lions Club legt aan voor kinderen Voedselbank Leusden

De Lions Club Leusden speelde ook dit jaar weer voor goedheiligman voor de kinderen van klanten van Voedselbank Leusden. In samenwerking met Intertoys in de Hamershof werden veel cadeautjes voor kinderen gekocht – voor een vriendelijk prijsje-, ingepakt en van een versje voorzien. En net als voorgaande jaren werden die cadeaus in de thuishaven van de Lions bij het ISVW aan de Dodeweg aan Henk van de Wolde, de voorzitter van Voedselbank Leusden, overhandigd.

In zijn dankwoord memoreerde Van de Wolde nog even de opmerkelijke betrokkenheid van het Leusdense bedrijfsleven én non-profitorganisaties als de Lions Club, bij de minderbedeelde Leusdenaren.

De pakjesboot van de Sint legt dit jaar op woensdagmiddag 5 december voor het eerst aan bij de Koningshof, waar de vrijwilligers van de VbL de cadeaus van de Lions in een feestelijke ambiance onder de kinderen zullen verdelen.

Sinterklaas actie lions 2018

Henk van de Wolde, geflankeerd door de drijvende krachten achter dit jaarlijks project Jan de Boer en Annette Herbrink-Van Rossem, bedankt de leden voor hun inzet.

Sinterklaas actie lions 2018

De leden van de Lions die zich inzette voor een leuke sinterklaas voor de VbL-kinderen, poseren achter de cadeautafel.